Reimaginem la independència

Un projecte vàlid per a tothom

La necessitat de repensar i reimaginar la independència de Catalunya és una qüestió pendent des d’octubre de 2017. Els processos judicials en marxa, les presons injustificades dels líders socials i polítics del procés i l’exili del president i altres dirigents ens indignen i ens subleven a la immensa majoria dels catalans. El procés ha posat a prova la democràcia espanyola i aquesta no ha estat a l’alçada del repte democràtic que li ha plantejat Catalunya. Però hem de passar de la indignació i la impotència a una nova proposta que ens permeti continuar avançat com país.

L’autor, que compta amb una llarga i dilatada experiència política al Congrés dels Diputats, ens proposa en aquestes pàgines algunes idees que poden ser útils per a començar a fer un nou camí que ens permeti com a societat no quedar enquistats en el conflicte i cercar les sortides que ens fan falta.

Carles Campuzano, amb vocació política des de ben jove i que fou independentista a CDC des de sempre, defensa que només l’acord resoldrà el conflicte, que són els catalans els que ha de decidir el futur polític de Catalunya, que les sobiranies avui són sempre compartides i que hi ha límits que l’independentisme ha de tenir en compte i que la independència, igual que l’autonomia, no són finalitats en si mateixes, sinó instruments per a fer un país millor per a tothom.

Reimaginem la independència és un acte d’esperança i confiança en la capacitat d’aquest país d’ensortint-se'n una vegada més”.

Escritor
Colección
Mayor
EAN
9788490976692
ISBN
978-84-9097-669-2
Páginas
96
Ancho
14 cm
Alto
22 cm
Número en la colección
721
Edición en papel
12,00 € <<<Añadir al carrito
También disponible en

Sobre Carles Campuzano (Escritor)

  • Carles Campuzano
    Portaveu al Congrés dels Diputats del Partit Demòcrata (març 2017-actualitat). Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Es va iniciar en política a la Joventut Nacionalista de Catalunya, organització de la qual va ser secretari general (1989-1994) i president (1994-199... Ver más sobre el autor

Vídeo

Libros relacionados

Contenidos

AGRAÏMENTS 

INTRODUCCIÓ 

PER QUÈ SÓC INDEPENDENTISTA 

LA INDEPENDÈNCIA JA NO ÉS EL QUE ERA 

PERÒ QUIN LÍMITS TENIM QUAN ES TRACTA D’ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA? 

UN PROJECTE DE PAÍS