Reimaginem la independència

  Un projecte vàlid per a tothom

  La necessitat de repensar i reimaginar la independència de Catalunya és una qüestió pendent des d’octubre de 2017. Els processos judicials en marxa, les presons injustificades dels líders socials i polítics del procés i l’exili del president i altres dirigents ens indignen i ens subleven a la immensa majoria dels catalans. El procés ha posat a prova la democràcia espanyola i aquesta no ha estat a l’alçada del repte democràtic que li ha plantejat Catalunya. Però hem de passar de la indignació i la impotència a una nova proposta que ens permeti continuar avançat com país.

  L’autor, que compta amb una llarga i dilatada experiència política al Congrés dels Diputats, ens proposa en aquestes pàgines algunes idees que poden ser útils per a començar a fer un nou camí que ens permeti com a societat no quedar enquistats en el conflicte i cercar les sortides que ens fan falta.

  Carles Campuzano, amb vocació política des de ben jove i que fou independentista a CDC des de sempre, defensa que només l’acord resoldrà el conflicte, que són els catalans els que ha de decidir el futur polític de Catalunya, que les sobiranies avui són sempre compartides i que hi ha límits que l’independentisme ha de tenir en compte i que la independència, igual que l’autonomia, no són finalitats en si mateixes, sinó instruments per a fer un país millor per a tothom.

  Reimaginem la independència és un acte d’esperança i confiança en la capacitat d’aquest país d’ensortint-se'n una vegada més”.

  Escritor
  Colección
  Mayor
  EAN
  9788490976586
  ISBN
  978-84-9097-658-6
  Páginas
  80
  Número en la colección
  721
  eBook
  8,99 €<<<Añadir al carrito
  También disponible en

  Sobre Carles Campuzano (Escritor)

  • Carles Campuzano
   Portaveu al Congrés dels Diputats del Partit Demòcrata (març 2017-actualitat). Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Es va iniciar en política a la Joventut Nacionalista de Catalunya, organització de la qual va ser secretari general (1989-1994) i president (1994-199... Ver más sobre el autor

  Vídeo

  Libros relacionados

  Contenidos

  AGRAÏMENTS 

  INTRODUCCIÓ 

  PER QUÈ SÓC INDEPENDENTISTA 

  LA INDEPENDÈNCIA JA NO ÉS EL QUE ERA 

  PERÒ QUIN LÍMITS TENIM QUAN ES TRACTA D’ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA? 

  UN PROJECTE DE PAÍS