Reimaginem la independència

    Un projecte vàlid per a tothom

    La necessitat de repensar i reimaginar la independència de Catalunya és una qüestió pendent des d’octubre de 2017. Els processos judicials en marxa, les presons injustificades dels líders socials i polítics del procés i l’exili del president i altres dirigents ens indignen i ens subleven a la immensa majoria dels catalans. El procés ha posat a prova la democràcia espanyola i aquesta no ha estat a l’alçada del repte democràtic que li ha plantejat Catalunya. Però hem de passar de la indignació i la impotència a una nova proposta que ens permeti continuar avançat com país.

    L’autor, que compta amb una llarga i dilatada experiència política al Congrés dels Diputats, ens proposa en aquestes pàgines algunes idees que poden ser útils per a començar a fer un nou camí que ens permeti com a societat no quedar enquistats en el conflicte i cercar les sortides que ens fan falta.

    Carles Campuzano, amb vocació política des de ben jove i que fou independentista a CDC des de sempre, defensa que només l’acord resoldrà el conflicte, que són els catalans els que ha de decidir el futur polític de Catalunya, que les sobiranies avui són sempre compartides i que hi ha límits que l’independentisme ha de tenir en compte i que la independència, igual que l’autonomia, no són finalitats en si mateixes, sinó instruments per a fer un país millor per a tothom.

    Reimaginem la independència és un acte d’esperança i confiança en la capacitat d’aquest país d’ensortint-se'n una vegada més”.

    Escritor
    Colección
    Mayor
    EAN
    9788490976692
    ISBN
    978-84-9097-669-2
    Páginas
    96
    Ancho
    14 cm
    Alto
    22 cm
    Fecha publicación
    08-04-2019
    Número en la colección
    721
    Edición en papel
    12,00 €<<<Añadir al carrito
    También disponible en

    Sobre Carles Campuzano (Escritor)

    • Carles Campuzano
      Portaveu al Congrés dels Diputats del Partit Demòcrata (març 2017-actualitat). Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Es va iniciar en política a la Joventut Nacionalista de Catalunya, organització de la qual va ser secretari general (1989-1994) i president (1994-199... Ver más sobre el autor

    Vídeo

    Libros relacionados

    Contenidos

    AGRAÏMENTS 

    INTRODUCCIÓ 

    PER QUÈ SÓC INDEPENDENTISTA 

    LA INDEPENDÈNCIA JA NO ÉS EL QUE ERA 

    PERÒ QUIN LÍMITS TENIM QUAN ES TRACTA D’ASSOLIR LA INDEPENDÈNCIA? 

    UN PROJECTE DE PAÍS